Om oss

Riekkoniemi / motorcykeldack.com
Kontakt: Ylöjärventie 356, 39310 Viljakkala Finland
Telefon: +358447770506 (även Whatsapp)
E-post: info@mprenkaat.fi
MOMS: SE502085576201 (vi betalar momsen till Sverige)
Chat / support (Inga chatbotar här, endast äkta människor, vi är online när vi kan)

Vi erbjuder endast nya däck, inte äldre än 24 månader. Alla våra angivna priser inkluderar moms. Vårt lager är i Tyskland.


Köp nya bildäck hos https://beartyres.com

Vi säljer mc däck från: Avon, Bridgestone, Continental, Dunlop, Heidenau, Metzeler, Michelin, Mitas, Maxxis, Pirelli, Shinko, Sava, Vee Rubber. Hitta rätt däck med däckets dimensioner. Vi betalar momsen till Sverige.

Riekkoniemi Oy – företag

Vårt företag, Riekkoniemi Oy, har varit verksamt sedan 2011. Vi är specialiserade på motorcykeldäck och erbjuder pålitlig service online. Vårt lager finns i Tyskland, vilket möjliggör snabba och effektiva leveranser över hela Europa, inklusive till Sverige.

Riekkoniemi Oy drivs av engagerade bröder som delar passionen för motorcykelåkning och högkvalitativa däck. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service samt ett brett urval av däck för olika behov och körstilar.

Våra förmånliga priser och omfattande produktsortiment är våra styrkor. Vi strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga värde för pengarna. Vi vill göra köp av däck enkelt och bekymmersfritt för våra kunder.

Här är vår Facebook-sida. Dessutom hittar du mer information om våra produkter och tjänster på vår sida. Följ oss för att hålla dig uppdaterad om nyheter och specialerbjudanden. Om du har frågor eller feedback, dela gärna med dig av det på vår Facebook-sida eller skicka ett meddelande till oss. Välkommen till vår gemenskap!

Vi reser med motorcyklar i Europa

Share