Publicerad den

Avon Trekrider endurodäck

Avon Trekrider är en banbrytande endurodäckskreation som är utformad för att möta de mest krävande terrängutmaningarna med stil och prestanda. Med sitt fokus på hållbarhet, grepp och mångsidighet har detta däck snabbt blivit ett populärt val bland äventyrsentusiaster världen över.

Avon Trekrider är utrustad med Avons senaste teknologi för att leverera enastående prestanda på och utanför vägen. Dess avancerade däckmönster och slitstarka gummiblandning gör det möjligt för föraren att hantera olika underlag med förtroende och stabilitet.

Med sin djupa mönsterdesign och strategiskt placerade lameller erbjuder Trekrider överlägset grepp på både våta och torra ytor. Det ger föraren en känsla av säkerhet och kontroll även under de mest utmanande förhållandena. Dessutom ger däckets stabila konstruktion en jämn och responsiv körupplevelse i alla hastigheter.

Alla Avon Trekrider däck och priser: Avon Trekrider mc däck

Share
Publicerad den

Heidenau K65

Heidenau K65-däcken har en imponerande greppförmåga både på torra och våta vägar, vilket ger föraren förtroende även i krävande körsituationer. Däckens slitstarka konstruktion gör dem också till en kostnadseffektiv investering, då de har en lång livslängd och kräver sällan utbyte. Med Heidenau K65 kan motorcyklister njuta av en smidig och behaglig körupplevelse samtidigt som de kan lita på däckens pålitlighet och prestanda.

Däckstorlekar Heidenau K65

130/90 B 16 M/C 73H TL
150/80 B 16 M/C 71H TL
100/90 – 18 M/C 56H TL
110/90 – 18 M/C 61H TL
110/80 – 18 M/C 60H TL
120/90 – 18 M/C 71H TL
90/90 – 19 M/C 52H TL
100/90 – 19 M/C 57H TL
MH 90 – 21 M/C 54H TL

Share
Publicerad den

Metzeler Roadtec02 – Nya däck 2024

Jämfört med sin föregångare, ROADTEC 01, sägs ROADTEC 02 förbättra den dynamiska prestandan, främst hanteringen och vägbeteendet i regniga förhållanden. Fram- och bakdäcken har utformats med liknande slitbanemönster för att säkerställa liknande adaptiva beteenden både fram och bak.

Däckstorlekar och priser Metzeler Roadtec 02 mc-däck

Bakdäcket har dubbla gummiblandningar för att kombinera stabilitet vid höga hastigheter med grepp vid nedläggning även på våta underlag. Det senare uppnås också tack vare den nya generationens 100% silikabaserade gummiblandningar, både för fram- och bakdäcken, vilket optimerar det kemiska greppet på våta vägar.

Share
Publicerad den

Michelin Power GP 2 – 2024 däck

gp2 mc däck

MICHELIN POWER GP 2 – Motorcykeldäck 2024. Det nya däcket ger ännu bättre grepp på våta och torra underlag än föregångaren som redan var ett ledande däck inom denna kategori.

Torrt grepp utmanar din potential

Plug-and-play-prestanda för ökat förtroende på torrt underlag, både på vägen och på banan.

Optimerad hantering för en förbättrad upplevelse

Upplev fördelarna med ett sportdäck optimerat för både väg- och bananvänligt bruk med överlägsna kurvtagningsegenskaper och köregenskaper.

MotoGP -inspirerad prestanda. Känn dig som en expert på banan och stärk ditt självförtroende på vägen

  • Torrt grepp utmanar din potential
  • Optimerad hantering för en förbättrad upplevelse
  • MotoGP-inspirerad prestanda
Share
Publicerad den

Michelin Power 6 – 2024 däck

Michelin Power 6 ger inte bara optimalt grepp i alla väderförhållanden utan också en sportig hantering och manövrering. Inspirerad av Michelins omfattande erfarenhet från motorsporten, ger Power 6 föraren en spännande och responsiv körupplevelse, vare sig det är på banan eller vanliga vägar. Power 6 representerar Michelins engagemang för att leverera högsta prestanda och säkerhet för entusiastiska motorcyklister.

Däckstorlekar och priser: Michelin Power 6

Det innovativa MICHELIN Power 6 vänder sig till en mångsidig grupp sportmotorcyklister. Utöver dess sportiga prestanda erbjuder detta däck en lång livslängd, vilket passar både vardagsmotorcyklister och de som föredrar längre turer. Däcket finns tillgängligt i ett brett storlekssortiment och är lämpligt för motorcyklar över 300 cc. Det har även redan blivit godkänt för originalmontering på nya KTM 390 Duke 2024.

Share
Publicerad den

Michelin Power 5 – Sportdäck

Michelin Power 5 - Sportdäck

Michelin POWER 5 motorcykel däck: Höj din sportiga körupplevelse till nya höjder

Letar du efter det perfekta sportdäcket som fungerar utmärkt både på torra och våta vägbanor? Sök inte längre än Michelin POWER 5 motorcykeldäck. Detta högpresterande däck är utformat för att erbjuda enastående grepp, stabilitet och en spännande sportig körupplevelse under dina dagliga turer.

Upplev enastående grepp både på torra och våta vägar med Michelin POWER 5. Utrustad med MICHELIN 2CT-teknologi på framdäcket och MICHELIN 2CT+ på bakdäcket säkerställer detta tvåkomponentsdäck utmärkt linjär och kurvgrepp, vilket gör att du tryggt kan hantera olika vägförhållanden. Njut av den spännande körglädjen varje dag. Michelin POWER 5 inte bara garanterar högpresterande hantering utan erbjuder också en bekväm och spännande körupplevelse för dina dagliga pendel- och helgäventyr.

Michelin Power 5 – Däckmått:

Framdäck: 120/70 ZR17

Bakdäck: 160/60 ZR17, 180/55 ZR17, 190/50 ZR17, 190/55 ZR17, 200/55 ZR17

Utnyttja det utmärkta linjära och kurvgreppet som härstammar från Michelin POWER 5:s innovativa design och konstruktion. Detta däck från Michelin’s racingserie ger enastående väghanteringsprestanda på grund av förändringen i gummiens styvhet. Michelin POWER 5 har en 11% tomhöjdsförhållande och använder MICHELIN Silika-teknologi i bakdäcket. Denna kombination maximerar njutningen på torra vägar genom att säkerställa utmärkt grepp och ökar säkerheten på våta vägar, vilket gör att du kan köra självsäkert i olika väderförhållanden.

Share
Publicerad den

Pirelli Angel Scooter däck

Pirelli Angel Scooter däck

Pirelli ANGEL SCOOTER är det pålitliga valet för dina motorcykel och scooter däck. Dessa däck är noggrant designade för att leverera utmärkt prestanda både för stadskörning och längre resor. Kombinationen av Pirelli ANGEL SCOOTER erbjuder enastående grepp, stabilitet och komfort, vilket gör din körupplevelse både säker och njutbar. Lita på Pirelli när du vill ha högkvalitativ prestanda för din motorcykel.

Share
Publicerad den

Metzeler ME 888 Ultra däck

metzeler-me888-ultra-marathon-MCdack

METZELER ME 888 ULTRA motorcykeldäck

Metzeler ME 888 Marathon Ultra Custom-däck tar körupplevelsen till en ny nivå. Dessa däck är kända för sin extremt långa livslängd i kombination med Metzelers beprövade prestanda och hanterbarhet. Designade speciellt för Custom- och Touring-motorcyklar, erbjuder de optimal prestanda och säkerhet på vägen.

Däckstorlekar och priser – Metzeler ME 888

ME 888 Ultra MC-däck är tillgängliga med olika alternativ, inklusive den eleganta vitväggsdesignen (WW), traditionella svarta däck och Alpha-storlekar som är särskilt anpassade för Harley-Davidson-motorcyklar. Oavsett vilken variant du väljer, kommer du att uppskatta det långvariga slitaget och den överlägsna prestandan som Metzeler ME 888 Ultra MC-däck erbjuder för din custom- eller touringmotorcykel.

Share
Publicerad den

Continental TKC 80 M+S däck

Continental TKC 80 M+S däck

Presenterar Continental TCK 80, en ikonisk motorcykeldäck som smidigt övergår mellan gata och terräng, vilket gör det till det idealiska valet för både långa resor och tävlingskörning. Denna däck har bevisats och testats för att leverera exceptionell prestanda i olika körningsförhållanden. Continental TCK 80 är känd för sin förmåga att prestera väl både på asfalterade vägar och off-road terränger. Oavsett om du kryssar på motorvägen eller tar dig an utmanande grusvägar, excellerar detta däck genom att erbjuda en balanserad och mångsidig körupplevelse.

Priser och däckstorlekar: Continental TKC 80 M+S däck

Testad för långa resor och tävlingssituationer, skryter Continental TCK 80 med en robust konstruktion som säkerställer hållbarhet och pålitlighet. Det är utformat för att klara kraven för långa resor och påfrestningarna från off-road tävlingar, vilket ger förare trygghet när det gäller däckets livslängd. Däcket har ett självrengörande mönster som förhindrar att lera, smuts och skräp komprometterar prestandan. Denna design säkerställer konsekvent dragkraft, särskilt i off-road miljöer där att behålla greppet är avgörande för en säker och njutbar körupplevelse.

På mjuka ytor som löst grus eller sandiga stigar utmärker sig Continental TCK 80 genom att erbjuda höga nivåer av sidostabilitet. Detta är avgörande för förare som navigerar genom utmanande terränger och ger förtroendeinspirerande kontroll även under mindre än idealiska förhållanden. Trots dess förmåga off-road kompromissar inte Continental TCK 80 på on-road hantering. Förare kan förvänta sig utmärkt stabilitet och kontroll vid körning på asfalterade ytor. Dessutom erbjuder däcket imponerande körsträcka, vilket säkerställer att det presterar konsekvent över långa perioder, vilket gör det lämpligt både för pendling och äventyrsresor.

Continental TKC 80 M+S

Front: 120/70 B17, 100/90-19, 110/80 B19, 120/70 B19, 2.50/-21, 2.75/-21, 3.00/-21, 80/90 R21, 90/90-21
Rear: 110/80 R18, 120/90-17, 120/90-18, 130/80-17, 140/80-17, 140/80-18, 150/70 B17, 150/70 B18, 170/60 B17, 180/55 B17, 3.25/-18, 3.50/-18, 4.00/-18, 4.10/-18, 5.10/-17

Share
Publicerad den

Mitas Monsum MC-20 – Skoter däck

Mitas Monsum MC-20 -

Är du redo att erövra utmaningarna med stadstrafik, oavsett vägtyp eller väderförhållanden? Sök inte längre än Mitas Monsum MC-20 scooter-däck, designade för att utmärka sig i varje stadsscenario. Mitas Monsum MC-20-däck är konstruerade för att hantera stadstrafikens varierande landskap, från släta vägar till grusvägar och även de tuffaste väderförhållandena. Med en specialdesignad M+S-däckmönster och sammansättning säkerställer dessa däck en lång livslängd samtidigt som de ger optimalt grepp på olika ytor. Oavsett om det regnar eller skiner, kan du lita på dessa däck för att hålla dig i rörelse.

Mitas Monsum MC-20 scooter-däck – Din ultimata stadskamrat! Kolla priser och storlekar: Mitas Monsum

Racing-klara versioner: För fartdemoner och racingentusiaster erbjuder vi speciella racingversioner som tar prestandan till nästa nivå. Dominera racerbanan med Monsum MC-20 Racingdäck.

MC-20 MONSUM fokuserar på enastående prestanda och extrem hållbarhet vilket gör det till det perfekta alternativet för vardagsbruk. MC-20 MONSUM finns också i specialversioner för våt banracing och i en hård sammansättning för ökad hållbarhet.

Share