Avon

Avon mc däck

Avon har tillverkat högkvalitativa däck i Storbritannien sedan 1904. På den tiden var däcken enbart utformade för bilar, men idag ser man Avon på allt från motorcyklar till släpvagnar. Den goda kvaliteten på däcken var tydlig redan från start och är en av de stora anledningar till att företaget kunde expandera. Alla Avon motorcykel- och scooterdäck billigt från vår butik. Stort urval och snabba leveranser. Alla Avon däck.

Avon mc däck:

Cruiser Touring
* Avon Cobra Chrome
* Avon Cobra
* Avon Cobra Chrome Trike

Adventure Sport
* Avon Trailrider
* Avon Trekrider

General Purpose
* Avon Roadrider
* Avon Streetrunner

Hypersport Touring
* Avon Spirit ST
* Avon Storm 3D X-M

High Performance
* 3D Ultra Xtreme
* 3D Ultra Sport
3D Supersport

Scooter
* Avon Viper Stryke

Classic
* Avon Safety Mileage MKII
* Avon Speedmaster MKII
* Avon Sidecar Triple Duty
* Avon AM9
* Avon AM20/AM21

Oavsett vilken typ av fordon, körstil och behov du har så erbjuder Avon de däck som passar dig bäst. Det är inte bara på motorvägar, landsvägar och i stadsmiljö som Avon används flitigt utan på tävlingsbanor världen över har många lopp vunnits med hjälp av dessa högkvalitativa däck. Detta gäller både fyrhjuls- och tvåhjulsdrivna fordon i alla typer av lopp.

Avon Roadrider MKII mc-däck

Avon Roadrider MKII-däcket har en klassisk design och är skapat för att passa alla typer av motorcyklar. Varje komponent av Roadrider MKII har genomgått noggranna tester för att säkerställa förbättrat t.ex. grepp i våta förhållanden.

Roadrider MKII är kompatibelt med både äldre och nyare motorcyklar och erbjuder tydligt förbättrad prestanda jämfört med sin föregångare när det kommer till våtgrepp, torrgrepp och hanterbarhet.

Avon Cobra Chrome mc-däck

Avon Cobra Chrome är en vidareutveckling av den klassiska Avon Cobra, med uppdaterade egenskaper som förbättrar prestandan både på torra och våta underlag. Den har utformats för att erbjuda en ännu bättre körupplevelse med förbättrat grepp och hanterbarhet i alla väderförhållanden.

Dess avancerade konstruktion och materialval gör Avon Cobra Chrome till ett idealiskt val för motorcyklister som eftersträvar både stil och säkerhet. Med en robust design och förbättrad slitstyrka är detta däck redo att möta utmaningarna på vägen och ge en smidig och pålitlig körupplevelse under lång tid framöver. Finns även som WhiteWall.

Share