Bridgestone

Bridgestone MC däcken som tar fram det bästa ur din motorcykel.

Bridgestone grundades 1931 av Shojiro Ishibashi, som redan 1930 gjorde sitt första däck. Bridgestone har under hela sin historia kontinuerligt expanderats och nått fler och fler konsumenter. Under 1980-talet nådde det sin kulmen när de köpte upp Firestone och därmed blev en aktör på världsmarknaden. Bridgestone är idag en av de ledande tillverkarna av däck för alla användningsområden. Bridgestone Corporation är världens största tillverkare av däck, men även av andra typer av gummiprodukter. Deras produkter säljs idag i över 150 länder.

Bridgestone MC däck

Touring
* Battlax Sport touring T32/T32GT
* Battlax Sport touring T31
* Battlax Sport touring T30 EVO
* Battlax Sport touring T30
* Battlax BT-023
* Battlax TS100
* Battlax BT-92
* Battlax BT-46
* Battlax BT-45
* Battlax BT-39
* Battlax BT-92
* Exedra (all model)
* Mag.Mopus

Sport
* Battlax Hypersport S23
* Battlax Racing street RS10
* Battlax Racing street RS10
* Battlax Hypersport S22
* Battlax Hypersport S21
* Battlax Hypersport S20 EVO
* Battlax Hypersport S20
* Battlax BT-016 PRO
* Battlax BT-090

Classic
* Accolade (all ac models)
* Exedra (all G models)
* Mag.Mopus

Scooter
* Battlax Scooter SC2
* Battlax Scooter SC2 Rain
* Battlax SC Ecopia

Road & Race
* Battlax Racing R11
* Battlax Racing R11 (NHS)

Cruiser / Customer
* Battlecuise H50
* Exedra (all G models)
* Exedra MAX

Enduro
* Adventure A41
* Adventurecross AX41
* Trail Wing
* Battle Wing
* Gritty

Offroad
* Battlecross E50
* Battlecross X10/20/30/40
* Motocross (all models)
* Kids Motocross (all models)
* Trail Wing (all models)

Race
* Racing Battlax V02
* Racing Battlax W01
* Racing Battlax R11
* Battlax BT-601 / SS / WET
* Racing mini
* Battlax BT39-SS

Bridgestone – Mästare på motorcykeldäck

Bridgestone erbjuder en imponerande serie motorcykeldäck som täcker alla dina körbehov och ger dig den ultimata upplevelsen på vägen. För dig som gillar racing erbjuder Bridgestone racingdäck i världsklass, som utnyttjar den senaste avancerade teknologin för att leverera enastående grepp och körkänsla på banan.

Upplev potentialen hos din sportmotorcykel med Bridgestone. Deras dedikerade sortiment fokuserar på grepp, prestanda på våtvägar och minskat däcksslitage, vilket gör att du kan maximera din körupplevelse. Bridgestone’s Touring-däck fantastiska egenskaper på både våta och torra vägar, samtidigt som de har en förlängd livslängd för att du. Med Bridgestone’s off-road-däck kan du erövra alla terränger med prestanda, mångsidighet och banbrytande teknologi.

Utforska hela vårt sortiment eller använd vår praktiska sökfunktion för att snabbt hitta det perfekta däcket för din motorcykel. Oavsett om du kör en sportmotorcykel, touringcykel, scooter eller off-road, har Bridgestone det optimala däcket för dig. Vår omfattande samling av däckmodeller täcker alla typer av körbehov och terrängförhållanden.

Bridgestone Battlax S23 hypersport däck

Utforska en helt ny dimension inom hypersportsegmentet med Bridgestone Battlax Hypersport S23. Detta däck tar din körning till en ny nivå av spänning och prestanda. Speciellt utformat för att möta de stränga kraven hos dagens sportmotorcyklar, Battlax S23 levererar förbättrat grepp på både torra och våta underlag, tack vare dess uppdaterade mönsterdesign och avancerade teknologi. Med precisionsspecifikationer och enastående prestanda erbjuder detta däck en överlägsen körupplevelse för alla entusiaster som prioriterar både hastighet och säkerhet på vägen. Alla däckstorlekar och priser: Bridgestone Battlax S23.

Bridgestone Battlax BT-46 mc-däck

En ikon återfödd med toppmodern teknologi. Förbättrad våtkörning på alla fronter. Minskad ojämn slitage. Framdäcket har en omvänd V-form i mönstret för att minska oregelbundet slitage och ge föraren enastående feedback. Bakdäcket har uppgraderats med Bridgestones Silica-gummiblandning för förbättrat grepp och längre livslängd. Våtkörningsegenskaperna har förbättrats på BT46, samtidigt som dess välkända hållbarhet och prestanda på torra ytor har bevarats utan kompromisser. Alla däckstorlekar och priser: Bridgestone Battlax BT-46.