Publicerad den

Mitas Sport Force+ EV däck

Mitas Sport Force+ EV däck
  • Utvecklat för allmänna vägar, klart att använda på tävlings banan.
  • MCTT-teknik (Multi compound technology) för förbättrat grepp vid höga driftstemperaturer och optimalt grepp vid extrema lutningsvinklar.
  • Rekommenderas för Super Sports, Sports Naked, Sports och Touring-motorcyklar.

För den erfarne föraren, kanske på en motorcykel med stor cylindervolym, som vill ha prestanda och kör enstaka varv på en racerbana. SPORT FORCE+ EV är en vidareutveckling av SPORT FORCE+ med en speciell MCTT-teknik (Multi Compound Technology) som är utformad för att snabbt nå en lämplig driftstemperatur för att säkerställa ett utmärkt grepp i alla lutningsvinklar och för fortsatt utmärkt grepp och stabilitet på raksträckan även efter lång och intensiv körning. SPORTFORCE+ EV innehåller en begränsad mängd kiseldioxid för att säkerställa ett tillfredsställande grepp på vått underlag. För racerbanan rekommenderar vi att använda däckvärmare i minst 50 minuter vid 80 °C och att följa våra riktlinjer för varmt och kallt tryck tills du hittar den bästa tryckkombinationen för din motorcykel, banförhållanden och körstil.

Vi har ett brett sortiment av däck från olika tillverkare och för olika typer av motorcyklar. Vårt mål är att erbjuda hög kvalitet till överkomliga priser och att säkerställa att våra kunder är nöjda med både våra produkter och vår service.

EV = Evolution

Mitas Sport Force+ EV

Rim sizeTire sizeLoad Index/Speed IndexTL/TTFront/Rear
17120/70ZR17(58W)TLFRONT
17160/60ZR17(69W)TLREAR
17180/55ZR17(73W)TLREAR
17190/50ZR17(73W)TLREAR
17190/55ZR17(75W)TLREAR